Aanmelden Bewust Nieuwbouw Zakelijk
Bewust Nieuwbouw is een initiatief van ontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. In principe kan elk bedrijf zich aansluiten bij Bewust Nieuwbouw, dit is niet voorbehouden aan NEPROM-leden. Van de partijen die zich aansluiten bij Bewust Nieuwbouw verwachten we dat zij zich houden aan een aantal spelregels. De belangrijkste zijn dat zij hun klanten serieus nemen en dat zij bijdragen aan de doelstellingen van Bewust Nieuwbouw.
We vragen een vrijwillige bijdrage om Bewust Nieuwbouw te beheren en verder te ontwikkelen. Deze bedraagt € 1.000 voor ontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven. Aan makelaars, adviseurs en andere partijen vragen we € 250. In de toekomst kan dit veranderen, afhankelijk van de ontwikkeling in diensten die Bewust Nieuwbouw verleent en de taken die we op ons nemen. Vanzelfsprekend informeren we je daarover, mocht het zover komen.

Door je te registreren krijg je toegang tot downloads om jouw klanten op Bewust Nieuwbouw te wijzen en artikelen die je kunt overnemen in je nieuwsbrieven. Je ontvangt van ons nieuwsbrieven met informatie over nieuwe downloads, nieuwe activiteiten of diensten waaraan we werken en eventuele wijzigingen in de spelregels.
 
* geeft verplicht aan